Solarium i Kiruna

God morgon, god morgon på er alla finaste och riktigt varmt välkomna in till bloggen ska ni vara även idag. Äntligen har solen återvänt till Kiruna efter några veckor med polarnatt. Det är verkligen tur för mig att jag har klarat ännu några veckor med ständig natt men så finns det ju ett solarium i Kiruna och dit har jag gått och solat och fått ny energi. Det är till en skönhetssalong som heter Lottas Hud Hår & Kosmetika AB som jag har gått och solat solarium och detta är ett ställe som jag verkligen tycker mycket om. Jag älskar Kiruna och skulle faktiskt inte kunna tänka mig att bo någon annanstans men i en stad där solen försvinner helt under några veckor varje år är det viktigt åtminstone för mig, att kunna göra något för att kompensera för den här bristen på dagsljus. Jag känner att jag har väldigt stor nytta av det här med att sola i solarium. Det är inte bara det att jag blir mycket piggare, jag får en snyggare hud och dessutom tycker jag att det ser fräscht ut när jag är solbränd. 

 

Lottas Hud Hår & Kosmetika det är ett ställe för oss som är ute också efter en massage i Kiruna, eller om man önskar få hjälp med något annat inom behandlingar inom skönhetsvård och hälsa. Nu när jag tycker så mycket om att gå dit och också detta att jag verkligen känner att jag har blivit en helt annan och mycket piggare människa, så ville jag berätta om det här fina stället för er mina läsare. Jag rekommenderar er som nu är i behov av något av det som finns att få på Lottas hud Hår & Kosmetika i Kiruna att gå dit.